Ponykampweekeinde

PONYKAMPWEEKEINDE

Alle Prairieponykampen van 2013 staan nu online voor de ponyfans!
 

Kan je goed rijden en geen genoeg krijgen van die leuke Prairie Shetlanders? Kom naar een Prairie-ponykampweekeinde!

We bieden: Een heel weekeinde je eigen Prairiepony; lange buitenritten maken, poetsen, versieren, foto-shoot, longeren, mennen, spelletjes, knutselen, natuurlijk álles álles met/over pony’s en dan ‘s avonds ga je slapen met een ruif boven je bed. Het weekeinde wordt begeleid door Marleen en een van de Prairie dames. Er zijn dus altijd volwassenen met veel ervaring met kinderen en pony’s, ruiterbewijs, EHBO etc. bij.

We vragen: Omdat we oa. 2 lange buitenritten gaan rijden moeten de kinderen goed zelfstandig los buiten kunnen rijden, in galop durven en de pony onder controle kunnen houden (hetzelfde niveau als bij onze Prairie-ochtendritten) Als je dat nog niet onder de knie hebt kunnen we de lange tochten niet veilig rijden, dat is jammer, ook voor de andere kinderen.

De reis: Op vrijdagmiddag halen we de fans op in Harlingen: Marleen staat vanaf 16.30 in de terminal en we nemen de 17.15 snelboot naar Terschelling. Op zondag brengt de leiding de kinderen met de 16.15 sneldienst weer naar Harlingen waar we om 17.00 aankomen. U dient zelf de boot te reserveren! Dat kan op http://www.rederijdoeksen.nl Het weekeinde kost 150 euro per persoon, excl bootkosten.

Meenemen: Gezellig humeur, warme slaapzak, kussen, hoeslaken, pyama, toiletspullen, handdoek, zwemspullen/regenkleding, lekkere kleren om in te rijden, extra set kleren, (rij)laarzen/schoenen. Caps hebben we eventueel te leen. Warme kleding en een regenpak zijn belangrijk omdat we bijna de hele dag buiten bezig zijn.

Het ponykampweekeinde gaat door bij min 5 fans en er kunnen maximaal 8 kinderen meedoen. Mail ons voor een inschrijfformulier.

De ponyweekeinden zijn dit jaar:

12 t/m 14 april 2013 (dat was heel erg leuk!),

19 t/m 21 april 2013 (het was supergezellig!),

20 t/m 22 september 2013 (vol)

27 t/m 29 september 2013 (vol).

Zin in?! Wij ook!