Prairie

Ponycentrum de Prairie is dé ponyverhuur voor kinderen op Terschelling !

Ben je -net als Pippi- verliefd op pony’s óf heb je altijd al prins of cowboy willen worden? Of wil je eerst een keer ’n échte pony aaien? Dat kan op de Prairie!

site_4278.jpgsite-nienknuf_3063.jpgsite_3098.jpg

DE PRAIRIE: Wij hebben een hele kudde lieve Shetlanders op ’t waddeneiland Terschelling. Aan de rand van het Formerumer bos, bij ponycentrum de Prairie, draait alles om pony’s. En om de kudde kinderen die er elke dag ook zijn. Dat maakt het nóg gezelliger!

Je kan de Prairie pony’s huren om een lekkere groene bosrit van een half uur (of een uur) te maken, maar je kan ook bij ons op ’t erf in de bak rijden. Voor de gevorderde kids hebben we ochtendritten. En natuurlijk mag je altijd komen poetsen en aaien!

site_9523.jpgsite_ber-en-jet.jpgsite_4949.jpg

ONZE PONY’S: Shetlanders zijn geschikt voor kinderen van ong. twee tot twaalf jaar. Dat hangt ’n beetje van de pony en het kind af. Net als mensen hebben pony’s elk hun eigen karakter. En elk mens heeft wensen. Daarom helpen wij je bij het uitzoeken naar ’n Prairie pony die het beste bij je past. Ze zijn allemaal lief!

WANNEER: Van het voorjaar (pasen) tot en met de herfst zijn wij open in de schoolvakanties. Klik op de “wanneer” balk voor de exacte data.

site_4986.jpgunknown.jpegsite-prarie-3.jpg

REGELS: Voor de veiligheid hebben we ’n paar regels op het erf. De twee belangrijkste zijn:

♦ Als je op een Prairie pony zit moet je een veiligheidshelm op, die kan je bij ons lenen. Geen cap = geen pony.

♦ Ga je met een Prairie pony naar het bos, moet er volwassen begeleiding bij zijn, óók als een van de Prairie kinderen je pony vasthoudt. Neem dus je ouders, tante, opa of buurvrouw mee. Geen volwassene = niet naar ’t bos.

————————————————————————————————–

Bericht aan de VVV Terschelling: “We hebben genoten van ons verblijf op jullie prachtige eiland, daarover niets dan lof. Een activiteit die in positieve zin erg opvalt, is de ponyverhuur van “de Prairie” in Formerum. De vriendelijkheid en het geduld maar ook het respect voor het dier van zowel de leiding als de jeugdige begeleiders/sters, zorgen voor een sfeer die je nog maar zelden tegenkomt. Dit is een aanrader voor ieder die met kleine kinderen naar Terschelling komt. Dit is promotie van de paardensport bij de jeugd in optima forma.”

Advertenties