<3 pony Bram & pony Margje <3

Bram en Margje BFF_4964

Heel verdrietig nieuws…

Op een dag wil een oud ponylijfje niet meer. Of twee.
Pony Bram (28) en pony Margje (35) zijn samen naar de paardenhemel… Lievelievelieve pony’s, 28 jaar de allerbeste vrienden, altijd zij aan zij in de Prairiekudde. ❤

Bram werd 28 jaar geleden geboren op de Prairie en Margje is vanaf dat moment zijn BFF, beste vriendin. Wat hebben we veel plezier met ze gehad en wat hebben ze veel kinderen blij gemaakt..
Pony Bram een kei in fanatieke spelletjes (stoelendanskampioen) en pony Margje met haar specialiteit als menpaard (van rolstoel tot slee) en gastvrouw op de Prairie.
❤ Dank je wel lieve pony’s, we gaan jullie enorm missen!!!!! ❤

Er zijn bergen mooie herinneringen aan Bram en Margje, deel ze gerust hieronder…

Advertenties

5 reacties

11 april, 2014 · 22:35

Joehhhh!

Joehhh! Met dank aan Facebook, Twitter, Instagram en al zulk digi-gedoe kwamen wij Prairiepony’s even niet aan de ‘gewone’ website toe. Is ook best gepruts met die hoeven op zo’n toetsenbord… Maar we zijn er weer!

We hebben een super jaar gehad in 2013. Blije fans, heerlijk zwemmen en superfijne ritten. Zo wensen we 2014 ook!

Maar niet alles blijft hetzelfde.
KUDDE:  Pony’s Fleur en Helena hebben beide een nieuw thuis. Bonte Fleur houdt een grote Tinker gezelschap en kleine Helena woont bij een stoer ponymeisje die met haar wilde avonturen beleeft. De oude liever-dan-lieve Fjord Nicky is met pensioen en dus niet meer op de Prairie. Pony Bob wilde wel eens wat anders en voor hem hebben we een passend thuis gevonden bij de Veluwe waar hij weer helemaal blij is! (En zijn nieuwe mensen ook)
Nieuw in de Prairiekudde zijn roodbonte Shetkruising Sofie en IJslander x Paso Ole. Beide nog jong en onbeleerd. Zij komen samen met pony Cornelis  (zoon van Liesje) en IJslander Vikur (zoon van Sverta) in de nieuwe beleerklas bij de Prairiejuffen. 🙂
PONYKAMP: In 2014 slaan we de ponykampen over (jaaaaaaaaaaaah vinden wij ook jammer) op 1 volgeboekt mannenponykamp na.
OPEN: Het is nog winter, maar langzaam gaan we al aftellen naar het ponyseizoen. De nieuwe data staan weer op de site. Verder zijn onze mensen hard aan het klussen terwijl wij nog even van de rust in de duinen genieten. Alhoewel.. rust…, we doen keihard aan winterbegrazing voor Staatsbosbeheer! Mjam!
Tot op de Prairie!!

site pony's duin_1985

3 reacties

Opgeslagen onder Prairieblabla

Oerol Paardenspiegel Workshop

Volwassenen opgelet: Laat je spiegelen door ’n paard en leer meer over jezelf!

Tijdens Oerolweek is er op woensdagochtend 19 juni en op donderdagochtend 20 juni van 10-12.30 een workshop Paardenspiegelen met coach Jaeike en Marleen. Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Het paard spiegelt de mens. Ervaring met, of houden van paarden is niet nodig. Ben je nieuwsgierig wat de paarden jou spiegelen: geef je op voor de workshop!

paardenspiegel oerol flyer

“Heldere boodschap” “Fantastisch” “Duidelijk en leerzaam” “Bijzondere, diepe ervaring”

Komt het nu niet uit? In de zomervakantie is er elke woensdagavond een workshop!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Prairieleuks, Prairienieuws

Ponykampen

De ponykampen voor 2013 staan weer op de site, dit jaar zelf 4 weekeinden ponypret! Wie het eerst mailt het eerst maalt. 😉

12-14 april (dat was leuk!)

19-21 april (dat was gezellig!)

20-22 september (vol)

27-29 september (vol)

laatst bijgewerkt op 21-4-2013

6 reacties

Opgeslagen onder Prairienieuws

Klaar voor de…START!

Nog 1 nachtje slapen en dan………… is de Prairie de hele zomer weer open! Yeah! We zijn er bíjna klaar voor: eerst nog snel poetsen, opruimen, alles klaarmaken, gymmen.. Gymmen? Ja, pony Magnus is stijf, die heeft een prik van de dok en gymoefeningen van de ostheo gekregen. Bleh. Maar nu snel aan de slag. Doei! Tot ziens op de Prairie!!!!!

PS Zondags is eetdag.

10 reacties

Opgeslagen onder Prairienieuws

Superheld Mieke

Alle Prairiepony’s zijn bijzonder, maar soms komt er wel heeeeeele lieve fanmail binnen. Zo schreef Lisa voor de Kinderboekenweek een prachtig verhaal over haar Superheld en ze stuurde het naar de Prairie op zodat iedereen kan lezen over de stoere Superheld:  Prairiepony Mieke!

De strijd tussen Superheld Mieke en Drakula

Lisa werd wakker. Ze dacht meteen yes ik ga naar Mieke!

Lisa stapt de boot op. Ze ziet in de boot wel een hele enge man met een cape wie zou dat zijn? Toen ze op Terschelling kwam ging ze meteen naar de duinen om Mieke op te halen. Mieke kwam meteen naar Lisa toe gegaloppeerd. Lisa gaf Mieke een dikke knuffel en reed terug naar haar caravan. Toen ze bij haar caravan was bracht ze Mieke naar haar weitje voor de caravan. Ze zei tegen Mieke morgen maken we een lange rit in het bos. De volgende ochtend pakte ze Mieke weer uit haar weiland en ze gingen op pad in het bos. Lisa was gezellig met Mieke in het bos aan het stappen totdat ze die man weer zag van de boot ze galoppeerde maar snelweg. Maar opeens stond die man voor haar en zei ik ben Drakula het klonk heel aardig. Maar, opeens  kwam de boswachter aan gerend en riep: hij is fout! Maar, het was al te laat!

Drakula trok mij van Mieke af en sleurde mij mee ik zag niks meer. De boswachter pakte Mieke vast en zei ik ga wel zoeken. Hij bracht Mieke naar haar wei en ging zoeken. Mieke was het er niet mee eens ze probeerde er overheen te springen het lukte niet nog een poging en nog een tot dat ze helemaal uitgeput was. Ze ging liggen en dacht misschien kan ik er onderdoor? Ze probeerde het en het lukte. Lisa was super bang een riep help help opeens kon ze zien waar ze was ze was in een donkere kamer maar waar?  Mieke galoppeerde naar het bos. Ze zocht en zocht. Opeens hoorde Mieke iemand gillen help help!

Dat was Lisa Ze galoppeerde op het geluid af ze was er. Maar, hoe kon ze naar binnen alles was dicht. Ze kreeg een idee ze knalde een raam open en sprong naar binnen. Drakula schrok en pakte Lisa snel vast.

Mieke kwam op Drakula af en beet en schopte tot hij op de grond viel. Ik stapte snel op Mieke en we gingen weg. Ik zei je bent mijn allerbeste superheld!!!! Mieke hinnikte het leek of zij wou zeggen en jij bent mijn aller liefste maatje!

4 reacties

Opgeslagen onder BPer: Bekende Prairiepony, Prairiekidzz, Prairiepony's

Populaire ponykampen..

Ponyfans, er zijn nog steeds fans die graag op kamp wilden komen, maar de kampen in de herfst zijn écht al volgeboekt… jammergenoeg kan dat dus niet. Bedden vol, pony’s op. 😦 In de mail is er blijkbaar iets misgegaan bij een paar dames.. Om even zeker te weten dat je komt: dit zijn de ingeschreven ponyfans: 28-30 september Kaylee, Gerbrig, Lyris, Valerie, Lisa, Marloes, Esmé en Marin 5-7 oktober: Sara, Lisa, Jasmijn, Amber, Tamara, Emma, Saskia en Simone.

Als je hier níet bij staat ben je dus ook niet ingeschreven voor een kamp. In 2013 gaan we natuurlijk weer kampen vieren! En tot die tijd ben je in de schoolvakanties natuurlijk áááááltijd welkom op de Prairie!

Reacties staat uit voor Populaire ponykampen..

Opgeslagen onder Prairienieuws