Superheld Mieke

Alle Prairiepony’s zijn bijzonder, maar soms komt er wel heeeeeele lieve fanmail binnen. Zo schreef Lisa voor de Kinderboekenweek een prachtig verhaal over haar Superheld en ze stuurde het naar de Prairie op zodat iedereen kan lezen over de stoere Superheld:  Prairiepony Mieke!

De strijd tussen Superheld Mieke en Drakula

Lisa werd wakker. Ze dacht meteen yes ik ga naar Mieke!

Lisa stapt de boot op. Ze ziet in de boot wel een hele enge man met een cape wie zou dat zijn? Toen ze op Terschelling kwam ging ze meteen naar de duinen om Mieke op te halen. Mieke kwam meteen naar Lisa toe gegaloppeerd. Lisa gaf Mieke een dikke knuffel en reed terug naar haar caravan. Toen ze bij haar caravan was bracht ze Mieke naar haar weitje voor de caravan. Ze zei tegen Mieke morgen maken we een lange rit in het bos. De volgende ochtend pakte ze Mieke weer uit haar weiland en ze gingen op pad in het bos. Lisa was gezellig met Mieke in het bos aan het stappen totdat ze die man weer zag van de boot ze galoppeerde maar snelweg. Maar opeens stond die man voor haar en zei ik ben Drakula het klonk heel aardig. Maar, opeens  kwam de boswachter aan gerend en riep: hij is fout! Maar, het was al te laat!

Drakula trok mij van Mieke af en sleurde mij mee ik zag niks meer. De boswachter pakte Mieke vast en zei ik ga wel zoeken. Hij bracht Mieke naar haar wei en ging zoeken. Mieke was het er niet mee eens ze probeerde er overheen te springen het lukte niet nog een poging en nog een tot dat ze helemaal uitgeput was. Ze ging liggen en dacht misschien kan ik er onderdoor? Ze probeerde het en het lukte. Lisa was super bang een riep help help opeens kon ze zien waar ze was ze was in een donkere kamer maar waar?  Mieke galoppeerde naar het bos. Ze zocht en zocht. Opeens hoorde Mieke iemand gillen help help!

Dat was Lisa Ze galoppeerde op het geluid af ze was er. Maar, hoe kon ze naar binnen alles was dicht. Ze kreeg een idee ze knalde een raam open en sprong naar binnen. Drakula schrok en pakte Lisa snel vast.

Mieke kwam op Drakula af en beet en schopte tot hij op de grond viel. Ik stapte snel op Mieke en we gingen weg. Ik zei je bent mijn allerbeste superheld!!!! Mieke hinnikte het leek of zij wou zeggen en jij bent mijn aller liefste maatje!

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder BPer: Bekende Prairiepony, Prairiekidzz, Prairiepony's

4 Reacties op “Superheld Mieke

  1. Wat ontzettend lief!
    En wat goed geschreven van Lisa!

  2. Nienke

    Wat een goed verhaal Lisa! en wat een geluk met super Mieke! 🙂

  3. Zo Cute Mieke daar ree ik altijd op maar ik ben te groot

  4. Marjolein

    Wat leuk! Ik heb ook op Mieke gereden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s