Van alles

Het was even stil op de Prairiesite, maar houdt niet in dat er niets te doen is bij de Prairiepony’s. Juist niet!!

VEULEN: Het veulen van LIESJE heeft een naam: CORNELIS. Lang gewikt en gewogen, maar de namen Shadow, Midnight en Guus vielen af.. Het gaat nu hartstikke goed met ze. In het begin wilde LIESJE haar veulen niet laten drinken en draaide ze steeds voor hem weg. Na een paar dagen haar helpen om netjes stil te staan snapte ze de bedoeling en nu drinkt CORNELIS de hele dag door…als ie niet slaapt of rondjes rent. Hij groeit dus enorm en lijkt erg op zijn moeder.

AUW: IJslander veulen VIKUR is ondertussen geen veulen meer, dus VIKUR is gecastreerd; van een hengst een ruin geworden. Zo’n operatie is geen peanuts, maar VIKUR is (nog steeds) hartstikke stoer.

FEESTJES: Noa heeft haar kinderfeestje op de Prairie gevierd en dat was supergezellig. Een lange speurtocht in het bos, vrolijk versierde pony’s, een vrolijke jarige Jet en een club blije meiden, wat wil je nog meer?! En week later kwam het feest van Charlotte langs, ook zo’n gezellige bende!

RITJES: Af en toe staan er grote mensen bij de wei te smile-en en kwijlen. Soms trekt iemand de stoute schoenen aan: mag ik ook… ja hoor, daar hebben we de IJslanders voor. Mits de grote mensen niet ál te groot zijn natuurlijk..

NIEUWE WEI: Alle ponymonden staan nooit stil, ze eten de hele dag en er gaat dus hééél veel gras in. We verhuizen de Prairiekudde van de ene wei naar de andere. Hopelijk komt er snel regen, dan kan het gras weer lekker gaan groeien!

ZIEK: Pony KATRIEN was erg ziek in de meivakantie. Ze moest medicijnen slikken 2x per dag – die de meeste paarden érg vies vinden. KATRIEN niet, die komt ondertussen blij aanlopen als ik met de spuit de wei in kom, gekke pony. Het spul helpt haar goed, misschien is ze gewoon erg verstandig?!

ROUTE: Staatsbosbeheer heeft een nieuw ruiterpad geopend. Dat nieuwe pad hebben we natuurlijk uitvoerig getest en het is hartstikke mooi om te rijden!

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Prairienieuws

5 Reacties op “Van alles

 1. Mous

  Leuk, ’n nieuw ruiterpad! Dat wordt dus sturen geblazen op de pony’s! 😉

 2. Michelle

  veel nieuws.
  nieuwe ruiterpad is echt leuk, weer eens wat anders 🙂

 3. Daisy

  Leuk leuk leuk.. o Goed zo katrien !!!!. Super super super .. 😀

  Zo wordt je vast weer beter.

  auwts vikur…. 😮

  leuk nieuw ruiterpad

 4. heel goed van katrien dat ze die medicijnen nam
  doe de groetjes aan polly en roosalien

  groetjes van doenja temming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s